Roskilde Cykel Motion

Takkehilsen fra Borup cykelmotion

Vi har modtage nedenstående hilsen fra Borup Cykelmotion:

Med velvillig støtte fra Roskilde Cykel Motion, afviklede Borup Cykel Motion sit første offentlige cykelarrangement lørdag den 3. september. I øvrigt på en af denne sommers bedste dage - det siger måske ikke så meget, men skønt vejr var det.
Løbet er initieret af Jørgen Nielsen, som vel vidende at RCM er bundet særdeles godt op med åbne løb, forespurgte BCM, om vi var interesserede. Jørgen præsenterede idéen på et velbesøgt medlemsmøde i starten af året, og der var gevaldig interesse fra klubbens medlemmer til at medvirke. Et løbsudvalg blev nedsat, løbet blev døbt ”Kællingeknuden” og anstrengelserne med forberedelse, planlægning mv. gennem året, kulminerede således ovennævnte lørdag.
 
Arrangementet er et 25 km løb i Bidstrup Skovene, med start og mål ved Asylcentret. Ruten er på brede skovstier, så alle kan deltage. Den er visse steder pænt kuperet, men der skal naturligvis også være udfordringer. Og løbet er KUN for piger/kvinder. Og lad det være sagt med det samme: Løbet var en stor succes. Deltagerne var meget begejstrede, og vi som arrangører var ligeså glade, da alt klappede med skilte, levende kontroller, forplejning m.v.
 
Deltagermæssigt er vi (endnu J) ikke på Skjoldenæsholmniveau. 25 piger havde fundet vej til skoven, så vi skal have forbedret vores marketingsaktiviteter til næste år. Men vi er overbeviste om, at deltagerne via mund-til-mund metoden vil udbrede kendskabet til løbet, og det vil da lægge en fornuftig bund. Også RCM var repræsenteret ved Kirsten Kofoed, der kom i mål i top 3. Flot kørt, Kirsten.
 
Enhver der har været med til at arrangere motionscykelløb, vil vide, at der skal tænkes på rigtig mange små detaljer. Bl.a. afmærkning og synliggørelse af hjælpere m.v. Roskilde Cykel Motion har generøst givet os tilladelse til at vi kunne låne ruteskilte og veste til hjælpere, så vi ikke i denne omgang skulle i gang med at lave højre/venstre/ligeud skilte og investere i gule veste. En stor tak skal lyde fra os alle i Borup Cykel Motion, det er da skønt vi sådan over tværs kan hjælpes ad. Det kunne måske henad vejen være starten til, at vi eksempelvis kunne finde ud at af lave et cykelarrangement sammen for medlemmerne i de 2 klubber, måske en enkeltstart e.l.? Fremtidsvisioner, måske, men det kunne da være meget sjovt at drøfte en dag.
 
Lad mig afslutningsvis på egne vegne fra et meget gammelt medlem i RCM bringe en stor hilsen til alle de, jeg gennem årerne har haft fornøjelse af at køre med. Det glæder mig meget at se at så mange stadig hænger på, og jeg tænker ofte med stor fornøjelse på alle de dejlige år, jeg har haft i RCM. Håber vi i den snarlige fremtid også kan mødes på landevejene.
 
Mange hilsner fra Borup Cykel Motion og Torben Hansen – tidligere kasserer og nuværende æresmedlem i RCM
Opdateret af SvErik Andersen den 20-09-2011 13:30:03 | Læst 2002 gange | Link
Brugernavn:
Adgangskode:
Automatisk logon

Der er ingen aktuelle nyheder

Vis alle...
Copyright © 2010 - Roskilde Cykel Motion | Rørmosen 37 | 4000 Roskilde | info@rc-m.dk