Roskilde Cykel Motion

RCR fruetur

Hej RC-M'ere;

Såfremt nogle skulle have lyst/overvejer at deltage i Ringens 'Fruetur', så er der info-møde den 7 januar 2013.

Læs mere klik her

mvh
/SvE
Fra RCR har vi modtaget nedenstående invitation.  
Alle fra RCM kan deltage, idet de opdeler i relevante hold under hensyn til styrke og holdstørrelse.

Hvis du er interesseret i at høre mere, og eventuelt deltage, kontakt da Palle Søren Hansen, Næstformand RCR på mail: palle@s-hansen.com
 

Hej Svend Erik

Vi har i RCR igennem nu 2 år haft arrangeret det vi kalder ”frueturen” , som er en speciel form for træningslejr af en uges varighed.

Turen går til Kroatien nærmere betegnet Gradac (mellem Dubrovnik og Split) hvor jeg personligt kender til stedet igennem mange år.

Det har begge år været en bragende succes og sidste gang var vi 34 personer afsted.

Vi har flere træningslejre i RCR regi, hvor alt drejer sig om træning og ikke ret meget andet. Det er også rigtig godt for mange. Vi er dog nogle der også mener at der bør være plads til lidt andet. Derfor introducerede vi ”frueturen”.
Her er der her mulighed for at invitere sin hustru eller kæreste samt børn med hvis man da ønsker dette der er rigeligt at give sig til for alle. Det var der faktisk mange der benyttede sig af sidste år og feedback fra alle uden undtagelse er super positiv.

Konceptet er en kombination af ferie, afslapning, god mad,træningslejr, velvære mv lige op til en ny cykelsæson.
Vi bliver forkælet under opholdet på et hotel , der i 2009 var kåret som Kroatien bedste Boutique hotel med a la carte mad til alle måltider. Efter endt træning er der med i prisen arrangeret 2 gange massage til hver eneste deltager fordelt på passende dage. Cyklerne bliver transporteret derned i en stor bil og vi andre flyver. I lufthavnen bliver vi hentet med en stor bus som fragter os de ca. 120 km til hotellet og naturligvis samme tur når vi igen skal hjemad.

Træningsturene var sidste år bl.a en tur til Dubrovnik om formiddagen og resten af dagen sightseeing i byen. Bussen transporterede alle hjem igen om aftenen. Der var 2 ture til øer, henholdsvis Hvar samt Korcula. Her kørte vi i områder der er så naturskønne at det ikke kan beskrives. Vi havde en tur til Bosnien mv.

Jeg vil ikke beskrive yderligere lige nu men blot høre dig om du mener det ville være et tilbud I også gerne ville have tilbudt  i Roskilde Cykel Motion idet jeg gerne vil påtage mig opgaven samt sørge for den nødvendige opdeling i styrkeforhold til træningsruterne, hvis du da mener der vil kunne være interesse for en sådan tur ?

Turen i 2013 bliver fra 30/3 – 6/4 2013 og prisen er for RCR medlemmer kun 2900,- kr ekslusiv flyrejse som man selv booker. Denne pris vil formentlig også kunne tilbyde jeres medlemmer men lad os lige snakke sammen om dette.

Værelseskombinationen har vi indtil nu kunnet klare efter alles ønsker lige fra enkeltrum til 4 drenge der vil sove sammen men vi kan naturligvis ikke garantere at man kan opnå lige det ønske der måtte være men vi vil gøre vores yderste.

Lad mig høre din mening.

mvh
 
Palle Søren Hansen
Næstformand RCR


 

Opdateret af SvErik Andersen den 22-12-2012 15:32:00 | Læst 1543 gange | Link
Brugernavn:
Adgangskode:
Automatisk logon

Der er ingen aktuelle nyheder

Vis alle...
Copyright © 2010 - Roskilde Cykel Motion | Rørmosen 37 | 4000 Roskilde | info@rc-m.dk