Roskilde Cykel Motion

Klubture.

Dette er en absolut kerneaktivitet for Roskilde Cykelmotion. Det er den aktivitet der fylder aller mest i vores klubliv. Disse ture tiltrækker langt de fleste af vore medlemmer.

Alle klubturene starter på Stændertorvet ved Roskilde Domkirke. Vi kører på fire forskellige hold; A, B, C og D med forskelligt tempo og distance. Klubturene afsluttes i klublokalet med kaffe og lidt kage, specielt om vinteren. Her er der tid til en uformel snak og kammeratlig hygge.

Søndage - sommersæsson: Sæsonen starter ultimo marts og kører frem til primo oktober - se Aktivitetskalenderen. Alle ture starter kl. 09.00, og vi kører ca. 3 timer.

Tirsdage og torsdage - kun sommer: Perioden fra primo april til ultimo september er der tillige klubture tirsdage og torsdage. Vi kører ca. 2 timer. I starten har vi lygter på cyklerne, men vi er normalt hjemme inden det bliver rigtig mørkt. Fra primo maj til primo september starter tirsdags- og torsdagsturene kl. 18.30. I det tidlige forår, og den sene eftersommer starter vi kl. 18.00. Hold øje med aktivitetskalenderen

Klubture torsdag og søndag giver mødepoint - ialt ca. 75 mødepoint på årsbasis.
Vinderne hædres med pokaler på årets Klubfest i oktober.  

        

Opdateret af Torben Røssell den 01-12-2016 17:05:37 | Link
Copyright © 2010 - Roskilde Cykel Motion | Rørmosen 37 | 4000 Roskilde | info@rc-m.dk