Roskilde Cykel Motion

Hareskoven

Denne søndags klubtur er en ganske særlig klubtur, som vil være i starten af MTB sæsonen, hvor skoven står smukt. Ella og Kjeld tager imod og guider vos rundt i Hareskoven hvor nye udfordringer venter - og vi får mulighed for at afprøve et nyt og spændende terræn på MTB.

Vi mødes kl 8.30 på Stændertorvet, og turen til Hareskoven foregår i bil. Skulle der være nogen uden bil, plejer der at være biler nok til at man kan hægte sig på en klubkammerat. Alternativt kan man køre direkte til Smørum – Æblevangen 61, hvor Ella og Kjeld bor.

Vi regner med at være der ca. kl. 9.00. Opdeling i hold foregår som normalt med 3-4 niveauer. Der vil også være mulighed for at køre på større skovveje, hvor der ikke er behov for en MTB, men hovedparten tager en længere eller kortere tur ad MTB-tracket i Hareskoven.  

  

Kjeld og Ella vil efter turen være vært for en frokost og selvfølgelig socialt samvær. Tag skiftetøj og et håndklæde med. Der er mulighed for bad. Vi regner med at være tilbage i Roskilde ca. 14-15.00.

Se kort over området her:

Tilmelding: Ja. Der er ikke deltagerbegrænsning. Der kræves tilmelding a.h.t. frokosten
Pris: Turen er gratis for medlemmer.
Mødepoint: Ja.

 

Opdateret af Hanne Grandjean den 01-01-2017 17:57:32 | Link
Copyright © 2010 - Roskilde Cykel Motion | Rørmosen 37 | 4000 Roskilde | info@rc-m.dk